Kamperen

Camper/caravan of Tent

Recreatiecentrum Alverna  bied voor campers en caravans ruime kampeerplaatsen van circa 100 m2, alle plaatsen zijn voorzien van een electrapunt (4 of 6 amp) , ook zijn er meerdere tappunten voor water op het kampeerveld. In de buurt staat een speciaal sanitair gebouw voor de gasten met tourcaravans, met 3 afwasplaatsen en een chemisch toilet. Auto’s kunnen naast de tourcaravan geparkeerd worden.

Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd.

 

Stacaravan

Recreatie centrum Alverna is voornamelijk een familiecamping, zo geldt dit ook voor de bewoners van een stacaravan. Iedereen die een stacaravan wil kopen of plaatsen, word uitgenodigd voor een gesprek met de beheerders. Hierbij worden de regels besproken en uitgelegd, daarna word besloten of deze persoon in de jaarplaats mag intrekken.

Door directie en personeel wordt er op toegezien dat de regels ook daadwerkelijk worden nageleefd.

De gemiddelde stacaravan kavel is circa 160 m2 (16 x 10 m). De kavels zijn natuurlijk voorzien met electra, riolering en drinkwater aansluiting, enkele kavels hebben ook een gasnet(propaan) aansluiting. De kavels liggen of in de schaduw van de bossen of op een veld met veel zonlicht, elke kavel met zijn eigen autoparkeerplaats. De hoofdwegen zijn ’s nachts verlicht.

Huisdieren zijn toegestaan, mits op eigen terrein of aangelijnd.(max. 2 honden)

Advertenties